tisdag 16 juni 2009

En dag på norrlandsvägarna

Vi har förmånen att kunna välja vår utsikt varje morgon. Ibland när vi måste bor vi på campingplats men oftast försöker vi hitta någon fin plats att parkera på över natten.
När vi åt frukost i morse promenarede en räv förbi. Vi fick ingen bild på den, men på utsikten:
Vår dotter har en kompis som studerar i Umeå, vi körde förbi och lämnade en påse med kex på hennes adress, en hälsning från Kungälv. (Påsen ligger på postboxarna). Sedan gav vi oss in i Västerbottenostens rike och till Burträsk där Ostens Hus ligger.
Väl framme gjorde vi oss lite kvällsmat. enligt principen"Man tager vad man haver" eller som vår kamrat Lars säger:"Vem kan pejla djupet i Karin Hedmans frysväska?"
Eftersom den fysiska aktiviten under dagen hade sträckts sig till att gå runt i Ö-viks centrum var det skönt att ta fram cyklarna och ta sig runt i grannskapet. Nu såg vi spår och spån efter bäver samt var traktens ungdomar har för sig en sommarkväll. Att utsikten även denna kväll är över en småbåtshamn framgår av denna bild.
Här är en del av Morgans bibliotek.






3 kommentarer:

  1. Vad bra att du har cykeln med dig Karin!

    SvaraRadera
  2. Morgan, det gläder mig att du tog med boken du fick. Jag menar alltså "Vägen till ödmjukhet".
    www.larsochbo.se/kurtevert/bok.html
    Kurt-Evert

    SvaraRadera
  3. Hej
    Vad roligt att få följa er på resan med er fina husbil. Är mycket imponerad av er blogg, den Karin som jag lärde känna i Vänersborg hade inte så mycket till övers för datorer. Ha en fortsatt jättebra resa.Camilla Brolin(numera Kozelka då vi gifte oss i maj)

    SvaraRadera